KONTAKTA OSS

Administrationen på Västerås Yrkeshögskola går att kontakta alla vardagar på telefonnummer 021-39 98 20. Här får du svar på frågor om utbildningar och studerandeärenden som registrering, intyg, betyg med mera.

Har du frågor kring någon av våra utbildningar, kontakt ansvarig utbildningsledare eller skoladministratör.

Västerås Yrkeshögskola
Byggnad 350, plan 1
Hydrovägen 3
721 36 Västerås

Västerås Yrkeshögskola
Västerås stad
721 87 Västerås

Skoladministratör
Maria Thapper

… är den våra studerande, föreläsare och besökare möter först. Maria ansvarar för administration, IT och är praktiskt ombud för lokaler och utrustning.

021-39 98 20 E-post maria.thapper@vasteras.se

Kommunikationer

SJ trafikerar Stockholm-Västerås med mellanliggande stationer och sträckan Eskilstuna-Västerås. Se tidtabell och mer information på SJ:s webbplats

Inom Västmanland och i Västerås trafikerar Västmanlands Länstrafik med buss. Bussen stannar längs Lugna gatan som går strax utanför skolan. För mer information se Västmanlands Länstrafiks webbplats.

Du som studerar har gratis parkering och dessa är uppmärkta för Västerås Yrkeshögskola.
Längs kortsidan av byggnaden finns tre rader med parkeringar, därifrån kan du antingen gå in via stora entrén mot norr som leder till receptionen, eller ingången mot söder som leder till elevskeppet.
Det finns även parkeringar på baksidan, längs långsidan av byggnaden och då med ingång från baksidan direkt in i elevskeppet.

Enhetschef
Ellinor Johansson

…är övergripande ansvarig på skolan med helhetsansvar för verksamhetens kvalitet, utveckling och externa relationer.

021-39 97 10 E-post ellinor.johansson@vasteras.se
Utvecklare
Linda Wiltebo

...är ansvarig för ansökningar om att bedriva befintliga och nya utbildningar som efterfrågas av arbetsgivare, samt arbetar som ledningsstöd gällande mål och resultatstyrning.

021-39 98 05 E-post linda.wiltebo@vasteras.se
Utbildningsledare
Peter Fransson

… är övergripande ansvarig för utbildningarna: Elkraftsingenjör och Systemtekniker spårfordon, detta i nära samarbete med branschen.

021-39 98 08 E-post peter.fransson@vasteras.se
Utbildningsledare
Jonas Alanko

… är övergripande ansvarig för utbildningarna: Socialpedagog, Lönekonsult och Trafiklärare, detta i nära samarbete med branschen.

021-39 98 06 E-post jonas.alanko@vasteras.se