KONTAKTA OSS

Administrationen på Västerås Yrkeshögskola går att kontakta alla vardagar på telefonnummer 021-39 98 20. Här får du svar på frågor om utbildningar och studerandeärenden som registrering, intyg, betyg med mera.

Har du frågor kring någon av våra utbildningar, kontakt ansvarig utbildningsledare eller skoladministratör.

Västerås Yrkeshögskola
Byggnad 350, plan 1
Hydrovägen 9
721 36 Västerås

Västerås Yrkeshögskola
Västerås stad
721 87 Västerås

Skoladministratör
Maria Thapper

… är den våra studerande, föreläsare och besökare möter först. Maria ansvarar för administration, IT och är praktiskt ombud för lokaler och utrustning.

021-39 98 20 E-post maria.thapper@vasteras.se

Kommunikationer

SJ trafikerar Stockholm-Västerås med mellanliggande stationer och sträckan Eskilstuna-Västerås. Se tidtabell och mer information på SJ:s webbplats

Väl på stationen är det sedan enklast att fortsätta med buss. Buss nr 4 stannar längs Lugna gatan som går strax utanför skolan. Du ska åka i riktning Finnslätten vilket även ska stå på bussen samt hoppa av vid hållplatsen även den kallad ”Finnslätten”. För mer information se Västmanlands Länstrafiks webbplats.

Inom Västmanland och i Västerås trafikerar Västmanlands Länstrafik med buss. Buss nr 4 stannar längs Lugna gatan som går strax utanför skolan. Du ska åka i riktning Finnslätten vilket även ska stå på bussen samt hoppa av vid hållplatsen även den kallad ”Finnslätten”. För mer information se Västmanlands Länstrafiks webbplats.

Du som studerar har gratis parkering och dessa är uppmärkta för Västerås Yrkeshögskola.
Längs kortsidan av byggnaden finns tre rader med parkeringar, därifrån kan du antingen gå in via stora entrén mot norr som leder till receptionen, eller ingången mot söder som leder till elevskeppet.
Det finns även parkeringar på baksidan, längs långsidan av byggnaden och då med ingång från baksidan direkt in i elevskeppet.

Enhetschef
Alina Rocabado

…är övergripande ansvarig på skolan med helhetsansvar för verksamhetens kvalitet, utveckling och externa relationer.

021-390763 E-post alina.rocabado.chivi@vasteras.se
Helena Johanzon

… är övergripande ansvarig för utbildningen Socialpedagog, detta i nära samarbete med branschen.

021-39 98 08 E-post helena.johanzon@vasteras.se
Christina Kääriä

… är övergripande ansvarig för utbildningen Elkraftsingenjör, detta i nära samarbete med branschen.

021-39 98 07 E-post christina.kaaria@vasteras.se
Mikaela Edberg

… är övergripande ansvarig för utbildningen Trafiklärare, detta i nära samarbete med branschen.

021-39 98 02 E-post mikaela.edberg@vasteras.se
Sven Fallgren

… är övergripande ansvarig för utbildningen Systemingenjör, detta i nära samarbete med branschen.

021-39 98 09 E-post sven.fallgren@vasteras.se
Linda Kolmodin

… är övergripande ansvarig för utbildningen Lönekonsult, detta i nära samarbete med branschen.

021-399805 E-post linda.akerman.kolmodin@vasteras.se